Robin Sterre – over mij……

Nu je hier over mij leest, weet ik dat ik goed zit, en jij hopelijk ook. Welkom mooi mens!

Hiervoor heb ik heel veel leuke dingen gedaan en ben ik een hoop aangegaan, zoals circusartieste en workshop begeleidster bij Circus Elleboog, bodypaint model, skatedanseres en gezicht van de leukste dansclub van Nederland~Club Lite.

De laatste jaren is er door een aantal gebeurtenissen en ontmoetingen heel wat veranderd in mijn leven en dit heeft er voor gezorgd dat ik behoorlijk getransformeerd ben. Ik ben namelijk van mijzelf laten zien aan de buitenwereld afgedaald in mijn eigen binnenwereld waarbij ik drie jaar geleden de keuze maakte tot het openen van mijn hart. Een plek waar je draken en tijgers tegenkomt en je van Donker naar Licht beweegt. Niet alleen maar leuk dus, wel zeer openend, menselijk en ook heel erg warm, alsin de ware Liefde voor jezelf gaan voelen.

Door de hardnekkigheid van vroegere ervaringen en trauma’s realiseerde ik me dat het de hoogste tijd werdt om echt ‘naar binnen te gaan’ en de onderste steen boven te halen. En ook dat ik iets wilde doen dat én mijzelf vervult én mijn cliënten verder brengt. Ik heb me daarbij laten inspireren door een aantal leermeesters:

  • Zoals mijn zus die haar leven, samen met haar partner, helemaal wijdt aan het genezen van mensen op Taoïstische wijze via TCM jisheng.nl
  • Door mijn huidige partner Michel Winkler met wie ik tevens samenwerk in trajectvorm. Ontregelen, Ontdekken, Ontwaken  michelwinkler.nl ~ die zowel psychologisch als spiritueel alle uithoeken van zijn ziel heeft verkend.
  • En het laatste jaar door de diepst mogelijke behandelingen bij David Savalle dragonbodywork.nl met zijn Transformational Dragon Bodywork.

Sinds 2016 volg(de) ik verschillende opleidingen, onder meer bij Positive Touch (massagetherapie) en Touch of Matrix (bewustzijn in beweging).  Daarnaast heb ik een aantal zeer confronterende en inspirerende trainingen gevolgd en enkele diepe spirituele reizen gemaakt.

Door het volgen van het openen van mijn hart zoals vernoemd in bovenstaande en dieper in te gaan op mijn thema Bevrijding van binnenuit, heeft mijn levensweg mij gebracht tot mijn passie voor het Bodywork vak waarin ik mijzelf eindeloos kan blijven ontdekken, verwonderen, leren en waarmee ik anderen mag inspireren. Mijn praktijk is mijn baarmoeder vanwaaruit alle creaties ontstaan die mij steeds opnieuw nog dieper laten kijken en ervaren.

Met een voorliefde voor het sjamanisme en een buiging naar het universum dans ik het leven.

Zie er naar uit je te ontmoeten, ik ontvang je graag in mijn sfeervolle praktijkruimte.

Liefs en hartengroet, Robin Sterre