Robin Sterre – over mij……

Welkom mooi mens!

Hiervoor heb ik heel veel leuke dingen gedaan en ben ik een hoop aangegaan, zoals circusartieste en workshop begeleidster bij Circus Elleboog, bodypaint model, skatedanseres en gezicht van de leukste dansclub van Nederland~Club Lite.

De laatste jaren is er door een aantal gebeurtenissen en ontmoetingen heel wat veranderd in mijn leven en dit heeft er voor gezorgd dat ik behoorlijk getransformeerd ben. Waarbij ik drie jaar geleden de keuze maakte tot het openen van mijn hart. Een plek waar draken en tijgers van Donker naar Licht bewegen. Waarbij het donker het licht uitnodigde om door de lotus van kwetsbaarheid te ontvouwen in de warme stroom van zelfliefde. Als een gevallen engel die opnieuw de kans verkreeg om haar gebroken vleugels te spreiden om zichzelf te ontmoeten in de spiegel die het leven weerkaatst…………

Door de hardnekkigheid van vroegere ervaringen en trauma’s realiseerde ik me dat het de hoogste tijd werdt om echt ‘naar binnen te gaan’ om via mijn ademhaling mijn bewustzijn te vergroten en mijn licht naar binnen te laten stralen om te voelen wat er in de diepte van mijn lichaam verborgen lag. En ook dat ik iets wilde doen dat én mijzelf vervult én mijn cliënten verder brengt.

Sinds 2016 volg(de) ik verschillende opleidingen, onder meer bij Positive Touch (massagetherapie) en Touch of Matrix (bewustzijn in beweging).  Daarnaast heb ik een aantal zeer confronterende en inspirerende trainingen gevolgd en enkele diepe spirituele reizen gemaakt.

Door het volgen van het openen van mijn hart zoals vernoemd in bovenstaande en dieper in te gaan op mijn thema Bevrijding van binnenuit, heeft mijn levensweg mij gebracht tot mijn passie voor het Bodywork vak waarin ik mijzelf eindeloos kan blijven ontdekken, verwonderen, leren en waarmee ik anderen mag inspireren. Mijn praktijk is mijn baarmoeder vanwaaruit alle creaties ontstaan die mij steeds opnieuw nog dieper laten voelen en ervaren. De reis naar transformatie vanuit een holistische en integrale visie in heelheid, door training, aandacht, aanwezig zijn, in de alle daagse kunst van het leven met heel mijn hart.

Met een voorliefde voor het sjamanisme en een buiging naar het universum dans ik het leven.

Zie er naar uit je te ontmoeten, ik ontvang je graag in mijn sfeervolle praktijkruimte.

Liefs en hartengroet, Robin Sterre